Teribila poveste a unui concurent de la "Mireasă pentru fiul meu". Cum a învins moartea

Un concurent din show-ul matrimonial "Mireasă pentru fiul meu" a trecut printr-un episod cutremurător.  

Alexandru este unul dintre concurenții noului sezon "Mireasă pentru fiul meu", de la Antena 1. Tânărul a fost umilit de Eduard, Cosmin și mai ales de Robert pentru că este sensibil și timid. I s-a spus că a fost făcut pentru alocație, că nu mai are voie să mănânce pentru că și-a pus un sandviș mare, că are interdicție la anumite fete pe care au pus alți băieți ochii, că este retardat, dar și multe alte jigniri. Mirela Boureanu Vaida, gazda emisiunii, vizibil iritată de modul în care au râs cei trei băieți de Alexandru, i-a întrebat: "Voi sunteți niște 'pârnăiași'? Unde sunteți aici?". 

Ulterior, în emisiune a fost prezentată povestea neștiută a lui Alexandru, un tânăr care a învins moartea. "Am fost în comă șapte zile. Nu i-am mai recunoscut pe soră-mea, pe tata, pe mama. Am vrut să întorc, a derapat roata și am căzut în șant. M-am lovit la cap, mi-am spart capul și am făcut un cheag de sânge pe creier. Nu m-am operat, am fost în comă. Am avut semipareză, nu mai puteam să-mi mișc mâna și piciorul", a povestit Alexandru băieților din casă. De la acel accident vine și exprimare ușor greoaie a lui Alexandru. 

Mirela Boureanu Vaida a realizat că băieții care au râs de Alexandru știau dinainte de situația grea prin care a trecut acesta: "Robert, tu știai? (...) Cum adică e făcut pentru indemnizație sau alocație?". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel