ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: VICTOR PONTA, scos din cursă de CCR după o convorbire telefonică TRAIAN BĂSESCU - AUGUSTIN ZEGREAN, susține Corneliu Vadim Tudor

Candidatul PSD, Victor Ponta, va fi eliminat de CCR din cursa pentru Cotroceni. Acest scenariu ar face parte dintr-un plan pus la cale de Traian Băsescu și Augustin Zegrean și făcut public de către prezidențiabilul PRM, Corneliu Vadim Tudor.

"E posibil să nu ajungă Ponta la alegeri. Azi e marți, da? Sâmbătă dimineață, la 8:30, a fost o convorbire telefonică între Augustin Zegrean, președintele Curții Constituționale, și Traian Băsescu. Și Zegrean i-a spus că au găsit posibilitatea legală la CCR să nu-i dea dreptul lui Victor Ponta să candideze. Și atunci, Traian Băsescu și-a frecat mâinile.

(...) Și le-a spus telefonic consilierilor să lucreze de zor la plângere, la reclamație la Curtea Constituțională, ca să-l oprească. Eu în locul lui Ponta nu aș candida. El a fost ofițer", a declarat Corneliu Vadim Tudor, marți, în "Biroul președintelui", de la Antena 3.

Citește și: Vadim Tudor, diagnostic pentru Băsescu: "Are SIFILIS!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel