Bogdan Chirieac, către Augustin Zegrean (CCR): Eh, nu vorbi?

Victor Ponta, Augustin Zegrean
Victor Ponta, Augustin Zegrean

Analistul politic Bogdan Chirieac a pus o întrebare esențială în ceea ce privește contestația depusă la CCR față de candidatura premierului Victor Ponta la alegerile prezidențiale. 

CCR a discutat, vineri, contestația făcută de prezidențiabilul Gheorghe Funar la candidatura premierului Victor Ponta la Președinție. Contestația a avut loc în contextul în care președintele Traian Băsescu a afirmat că premierul a fost ofițer acoperit SIE, Traian Băsescu fiind notat ca martor de Gheorghe Funar. 

Bogdan Chirieac a întrebat, în emisiunea Alessandrei Stoicescu, la Antena 3, ce și în baza a ce a luat în discuție CCR contestația la candidatura premierului Victor Ponta. 

Nou selecționer pentru echipa națională. Anunțul lui Răzvan Burleanu

Președintele CCR a declarat, vineri, înainte de a discuta speța că, în principiu, este posibil să blocheze candidatura lui Victor Ponta, în această etapă. 

"Îl avem astăzi de Augustin Zegrean care ne spune că 'dom'ne, noi avem posibilitatea să tăiem orice candidat de pe listă. Eh, nu vorbi? A apărut un om cu o declarație politică: cineva a făcut nu știu ce. Tu, CCR, iei în discuție ce?", a comentat analistul politic, la Antena 3. 

Curtea Constituțională a României a respins contestația depusă de Gheorghe Funar împotriva candidaturii premierului Victor Ponta la Președinție. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel