TRAIAN BĂSESCU - SIFILIS, diagnosticul lui CORNELIU VADIM TUDOR pentru președinte

Corneliu Vadim Tudor a afirmat, marți seara, că președintele Traian Băsescu ar avea sifilis.

Invitat în "Biroul președintelui", de la Antena 3, prezidențiabilul PRM a spus că Traian Băsescu ar avea o tumoare pe creier și ar suferi de sifilis.

"El (n.r. - Traian Băsescu) e și foarte bolnav. El, de vreo două-trei luni, certificatul ăla emis de Spitalul Militar Central este o varză, este o minciună. Știai? E fals! E falsificat! El are o veche tumoare care îi apasă pe creier. De aici i se închide ochiul stâng, dacă mi se pare, da. Păi e tumefiat, nu e normal să aibă un ochi de genul ăsta. (...) Deci el are o tumoare. O ținea sub control cu medicamente aduse lunar de peste ocean, probabil prin curier diplomatic. Plătea circa 25.000 de dolari pe valiza cu medicamente. Iar de două-trei luni i s-a reactivat un sifilis din tinerețe.

Vezi și: Candidații care spulberă sondajele pentru prezidențiale

(...) Facem pariu? Hai, dragă Traian, tot mai ai o lună de mandat, intră cu mine acum și spune că Vadim Tudor bate câmpii", a declarat Corneliu Vadim Tudor.

Întrebat de Mihai Gâdea dacă are dovezi în susținerea afirmațiilor sale, prezidențiabilul PRM a răspuns: "Dovezile se văd pe comportamentul, pe boala lui, pe durerile lui de cap. (...) Sursele mele din lumea medicală și din serviciile secrete mi-au spus, pentru prima oară, când era matroz pe mările și oceanele lumii, prin porturi, cine știe de unde l-a luat, el a luat un sifilis. 

(...) E momentul adevărului. Să mă dea în judecată", a conchis Corneliu Vadim Tudor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel