ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Dan Diaconescu anunță: Traian Băsescu, document zdrobitor împotriva lui Victor Ponta

Victor Ponta
Victor Ponta

"Joi, 30, sau vineri, 31 octombrie, va veni cu un document care mă va ajuta pe mine să intru în finală, adică cu un document zdrobitor împotriva lui Victor Ponta"...

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. ... este declarația făcută de candidatul PP-DD la alegerile prezidențiale 2014, Dan Diaconescu. Prezidențiabilul Dan Diaconescu a declarat, la Digi 24, că următorul pas al președintelui Traian Băsescu este să demonstreze cu documente că Victor Ponta a fost ofițer acoperit.

Băsescu, asul lui Diaconescu pentru turul doi

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014."Eu cred că Traian Băsescu va scoate și documentul prin care unitatea respectivă l-a racolat pe Victor Ponta, sau sper măcar la acest lucru. Traian Băsescu spunea, după povestea cu copilul bătut sau nu, că a primit acea lovitură mult prea devreme și dacă o primea în finalul campaniei probabil că era învins de Mircea Geoană. Probabil că Băsescu a învățat din asta și joi 30 sau vineri 31 octombrie va veni cu un document care mă va ajuta pe mine să intru în finală, adică cu un document zdrobitor împotriva lui Victor Ponta", a spus Dan Diaconescu, la Digi 24.

Robert Turcescu, revenire spectaculoasă în televiziune. "Tic-tac, tic-tac"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel