Adrian Atomei, viceprimarul Brașovului, pleacă din PNL în PRL, supărat pe Aristotel Căncescu și dezamăgit de Klaus Iohannis

Un lider important al PNL din teritoriu a decis, luni, să părăsească partidul și să meargă în PRL, pentru a-l susține pe Călin Popescu Tăriceanu la algerile prezidențiale 2014.

Viceprimarul Brașovului și liderul filialei municipale a PNL Brașov, Adrian Atomei, a anunțat că a decis să părăsească PNL și să se înscrie în Partidul Liberal Reformator condus de Călin Popescu Tăriceanu.

Adrian Atomei a explicat că a luat această decizie pentru că este nemulțumit de situația din cadrul filialei liberale în care a activat, dar și pentru că nu a fost în niciun fel convins de prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis.

"În primul rând, consider că domnul Căncescu (n.r. - Aristotel Căncescu - președinte al PNL Brașov) conduce partidul mai mult ca pe un SRL și nu a lăsat organizația PNL Brașov să crească.

În al doilea rând, am încercat din răsputeri să cred în candidatura domnului Iohannis, dar nu m-a convins. Nu pot merge mai departe și să îi susțin candidatura acestuia și de aceea am luat această decizie", a declarat viceprimarul Brașovului, citat de psnews.ro.

Citește și: EXCLUSIV. Dovada că Iohannis poate candida și poate fi președinte, chiar dacă ÎCCJ îl declară incompatibil

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel