KLAUS IOHANNIS PROCES ANI - INCOMPATIBILITATE. ÎCCJ A ADMIS RECURSUL ANI. ÎNALTA CURTE va decide dacă prezidențiabilul ACL a fost INCOMPATIBL

Curtea Supremă a decis, marți, 30 septembrie, să admită recursul Agenției Naționale de Integritate în procesul cu prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis.

Dosarul lui Klaus Iohannis va fi judecat astfel în recurs de către judecătorii ÎCCJ. Magistrații de la Curtea Supremă vor decide definitiv dacă primarul Sibiului s-a aflat în incompatibilitate în perioada în care a reprezentat municipiul în adunările generale ale acţionarilor societăţilor Apă Canal şi Pieţe sau dacă raportul ANI va fi anulat.

Vezi și: Iohannis confirmă ipoteza DCNews: Candidez indiferent de decizia ÎCCJ

Instanţa a stabilit, marţi, să admită în principiu judecarea recursului formulat de ANI în dosarul în care Agenția îl acuză pe edilul Sibiului de incompatibilitate.

"Dispune comunicarea raportului asupra admisibilităţii în principiu a recursului către recurenta -pârâtă Agenţia Naţională de Integritate, către intimatul - reclamant Klaus Werner Iohannis şi către intimata - pârâtă Inspecţia de Integritate, cu menţiunea ca părţile să formuleze în scris un punct de vedere asupra raportului, în termen de 10 zile de la comunicare", se arată în decizia instanţei, citată de Mediafax.

După transmiterea acestor puncte de vedere, dosarul va intra în faza de judecată a recursului, magistrații Curții Supreme urmând să decidă definitiv dacă Iohannis a fost sau nu în incompatibilitate.

Citește și: EXCLUSIV. Dovada că Iohannis poate candida și poate fi președinte, chiar dacă ÎCCJ îl declară incompatibil

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel