14 medici implicați într-un accident în Delta Dunării

Accident în Delta Dunării produs joi seară!

În jurul orelor 18,30, o ambarcațiune cu 14 medici cardiologi din Republica Moldova a făcut mai multe manevre greșite pentru a evita coliziunea cu o altă ambarcațiune care i-a tăiat calea, manevre care s-au soldat cu rănirea a 6 persoane.

"Au fost făcute ivestigații conform protocolului, șase dintre medicii aflați în ambarcațiunea care-i transporta au fost aduși la spitalul de Urgență Tulcea. Trei dintre ei au lezuni minore, ceilalți trei au leziuni mai complexe, una dintre persoanele accidentate are traumatime craniene, se afla în comă cu suspiciune de fractură de bază craniană. Toți sunt acum în stare stabilă în spital unde se continuă investigațiile. Celelalte persoane au fost monitorizate și investigate din punct de vedere medical și au refuzat internarea", a declarat dr. Dumitru Vâlcu, directorul Serviciului de Ambulanță Tulcea, scrie Dobrogeanews.ro.

[citeste si]

Cei 14 medici au participat la un Congres de Cardiologie în Delta Dunării și se întorceau la Tulcea. Căpitănia portului Tulcea a început o anchetă pentru a elucida cauzele care au determinat acest accident.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel