ZODII horoscop: Copilul tău e născut în această zodie? Ești un norocos

Scutaru Cristina / 02 feb 2019 / 08:13 Salveaza PDF Comentarii
copil
copil

ZODII horoscop: Un studiu american a arătat care este zodia cu șanse reale pentru a deveni bogat și de succes.

ZODII horoscop: A fi născut în perioada ianuarie - februarie pare de bun augur. Potrivit unui studiu american publicat în Journal of Social Sciences, copiii născuți în zodia Vărsător, între 21 ianuarie și 19 februarie, au șanse foarte mari să ajungă bogați și celebri. Sau cel puțin să ajungă în funcții înalte, foarte bine plătite.

ZODII horoscop: Specialiștii au studiat 100 vedete, alese în mod aleatoriu, și au constatat că majoritatea dintre ele erau născute în această perioadă. Surprinzător este că rezultatul a fost același și în momentul în care studiul a fost extins la 300  celebrități. Așadar, s-ar părea că există o legătură între succes și data nașterii, scrie Parents.fr.

ZODII horoscop: Nativul Vărsător este creativ, independent și detașat, deținător a nenumărate calități deosebite. Vărsătorul este inteligent și, în multe privințe, un excentric, pentru că nimic din ceea ce face nu este obișnuit. Este capabil să se dedice acțiunilor umanitare, pentru că știe să lucreze în beneficiul umanității. Vărsătorul este un original, un gânditor excelent, dând naștere unor idei avansate, indiferent de domeniul spre care se îndreaptă.

VEZI ȘI: ZODIA cu un an greu. Schimbări bruște, nervozitate, neînțelegeri în 2019Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28