Zodii care nu fac faţă stresului

Zodii care nu fac faţă stresului
Zodii care nu fac faţă stresului

Unele semne zodiacale nu reuşesc să se adune atunci când sunt supuse stresului.

Gemeni

Nativul din Gemeni se stresează de o mulţime de lucruri, dar cel mai vizibil e atunci când trebuie să ia decizii. Indiferent de motiv, el clachează ori de câte ori trebuie să fie responsabil. Se teme că nu va fi suficient de bun atunci când i se cere să facă ceva. Tot ce trebuie să facă în acele momente tensionate este să renunţe la tot şi să respire adânc. Acest nativ trebuie să se ajungă să creadă că e mai puternic decât stresul pe care îl simte mereu.

Rac

Stresul Racului provine din îngrijorarea altor persoane. Pentru că este o persoană atât de intuitivă, ea nu poate avea decât aceleaşi emoţii pe care prietenii şi familia ei le simt, mai ales atunci când e vorba de ceva care înseamnă mult. Este important ca acest nativ să îşi repete că viaţa celorlalţi nu se află în mâinile lui.

Fecioară

Stresul Fecioarei vine din adâncul ei. Ea este întotdeauna în mişcare din punct de vedere mental, fizic şi emoţional.
Încearcă mereu să fie cel mai bun prieten, partenerul perfect şi membrul familiei care este mereu acolo, dar ea nu îşi face timp pentru ea însăşi. Nu e nimic greşit să te pui pe primul loc.

Vărsător

Vărsătorul încearcă să nu lase stresul să ajungă la el, dar nu reuşeşte. Stresul lui provine din lumea exterioară. Fie că are o criză existenţială asupra universului, fie că se gândeşte prea mult la viitorul lui, acest nativ se gândeşte la lucruri cu care nu prea multe persoane şi-ar pierde timpul. Trebuie să îşi amintească faptul că deţine controlul asupra vieţii lui, indiferent de situaţie.

Peşti

Nativul din Peşti este un alt semn zodical intuitiv, cum e Racul, dar când e stresat, nu e din cauză că se îngrijorează de alţii, ci pentru că are impresia că nu e atât de bun precum ar trebui, notează eva.ro. El se mândreşte cu faptul că e un prieten şi un partener uimitor, dar pune prea multă presiune pe el.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel