Zodii care, de fapt, sunt prieteni falși

Zodii
Zodii

În unele zodii în care crezi că poți avea încredere, sunt, de fapt, prieteni falși.

Berbec

Este tipul de persoană căreia nu-i place să-și piardă timpul cu oameni care nu-i va duce nicăieri în viață. Au nevoie de un prieten care să-i provoace să fie mai buni, iar dacă acel prieten nu ești tu, Berbecul va refuza să-și piardă timpul. Deși îți poate fi prieten la început, când va realiza că se poate împrieteni cu oameni care îl vor ajuta să întâlnească pe cine trebuie în viață, te vor abandona fără să stea pe gânduri. Se pot plictisi foarte repede, iar dacă este o șansă ca altcineva să-i ajute să-și îndeplinească anumite obiective, își vor concentra atenția asupra acelei persoane.

Gemeni

Gemenii sunt acele persoane care te plac într-o săptămână, te urăsc în alta, iar în următoarea te vor plăcea din nou. Este foarte obositor să fii în preajma lor câteodată, pentru că nu știi ce parte a lor o vei cunoaște. 

Scorpion

Scorpionul este foarte imprevizibil, deci nu este întotdeauna ușor să-ți dai seama dacă îți va fi un prieten bun sau din contră. Scorpionul are două moduri prin care îți arată că prietenia voastră nu este una adevărată. În unele cazuri, de abia așteaptă să te prindă nepregătită și să te rănească, fără să se ascundă, ca să-ți arate că nu mai are nicio legătură cu tine. În alte cazuri, se va purta de parcă sunteți prietene, până va găsi momentul oportun să te trădeze.

Pești

Când începi să cunoști un Pești și să construiți o legătură, este o prietenă extraordinară. Însă, vei observa că lucrurile nu mai sunt atât de bune între voi când va începe să-ți ignore mesajele și să inventeze scuze ca să-și facă planuri cu alte persoane. Câteodată, Peștii își fac prieteni din interes, notează elle.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel