ZODII afectate de eclipsă 21 ianuarie 2019- Luna sângerie

ECLIPSĂ 21 IANUARIE 2019
ECLIPSĂ 21 IANUARIE 2019

ZODII afectate de eclipsă 21 ianuarie 2019 - În noaptea de 20 spre 21 ianuarie 2019, Super Luna își va face apariția. Vom avea o eclipsă totală de lună.  

ZODII afectate de eclipsă 21 ianuarie 2019 - Acest eveniment ceresc cu adevărat spectaculos ne va afecta pe toți într-o oarecare măsură, dar efectele nu vor fi resimțite în mod egal. În rândurile de mai jos, aflați care sunt zodiile care vor fi cele mai afectate de Luna sângerie. 

Milioane de oameni din America de Nord și de Sud se vor bucura de o eclipsă totală de lună. Timp de o oră, luna plină va deveni compet roșu-portocaliu, ca apusul.

Eclipsa totală de lună din 21 ianuarie 2019 va fi ultima până în mai 2021; cea mai recentă eclipsă totală de lună precedentă a fost în iulie 2018

Eclipsa totală de lună din noaptea de 20 ianuarie spre 21 ianuarie 2019 va dura o oră și 2 minute, potrivit experților de la NASA. Experiența deplină, de la începutul eclipsei parțiale până la sfârșit, va dura trei ore și 17 minute.

Oamenii din Hawaii și din Africa de Est vor vedea eclipsa totală de lună, dar nu și eclipsa parțială. Toți cei din America de Nord și de Sud, inclusiv națiunile din Caraibe, vor vedea întregul eveniment. Oamenii din Islanda, Irlanda și Portugalia vor vedea eclipsa totală de lună. Și deși oamenii din Ucraina și Turcia nu vor prinde întreaga eclipsă, ei se vor bucura de o vedere impresionantă de lună.

Iată care sunt zodiile cel mai mult afectate de Luna sângerie:

  

TAUR

Acest moment va veni cu o transformare pentru tine, deci asigură-te că petreci mai mult timp meditând și reflectând asupra valorilor tale. Această eclipsă va schimba credințele tale interioare, aducând la lumină adevăruri personale. Nu te teme de schimbări, vei fi pregătit pentru transformare!

LEU

Dacă ai căutat motivația de a deveni mai independent și mai activ, Luna plină a lunii ianuarie te va ajuta să atingi acest obiectiv. Eclipsa va fi prilej pentru un nou început în ceea ce te privește, permițându-ți să te afirmi și să-ți găsești independența.

SCORPION

Și tu vei fi afectat de eclipsă! Eclipsa va aduce noi oportunități și pentru tine.

VĂRSĂTOR

Este un bun moment pentru a vă canaliza energia pe plan amoros. Puteți face unele schimbări de impact în viața dumneavoastră în ceea ce privește dragostea, scrie bustle.com.

VEZI ȘI: ECLIPSĂ LUNĂ 2019 Super luna în ianuarie - video

 

Rechin alb gigantic, filmat lângă Hawaii - VIDEO + FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel