EXCLUSIV  Zodia care va trebui să-și ia o perioadă de rugăciune și meditație. Daniela Simulescu: Nu reușiți să răzbateți! Împăcați-vă cu o idee

Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

O anumită zodie va trebui să-și ia o perioadă de rugăciune, meditație și împăcare cu realitatea în perioada 16-22 mai 2022.

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-şef Astrosens, a vorbit despre horoscopul pentru zodia Berbec în perioada 16-22 mai 2022:

„Venus e în semnul vostru, Jupiter e acolo, dar parcă încă nu răzbateți, nu străpungeți. E ceva acolo ce vă ține și vă ține pentru că Marte este în continuare în Pești, în Casa a 12-a, iar săptămâna aceasta este și lângă Neptun.

Eu v-aș recomanda ca zilele ce urmează, plus că mai avem și eclipsa asta în Scorpion, o bucurie pentru voi, să vă concentrați pe rugăciune, meditație și v-aș spune și iertare, dar am citit recent că cineva a spus așa: De ce să porți cu tine nevoia de a ierta, când persoanei respective nu îi pasă de chestia asta? Tu stai toată viața că știi că trebuie să ierți. Nu vă recomand neapărat iertare, ci mai degrabă v-aș recomanda să vă împăcați cu o idee, cu o situație, să gestionați trecutul ca un om matur, adult. Cu Marte lângă Neptun se poate dizolva partea asta din voi pe care o țineați, dar care vă îndârjea pe dinăuntru.

Cu Marte lângă Neptun în Casa a 12-a, vă rog să fiți atenți la semnalele organismului, la sănătate, încercați să păstrați niște limite foarte clare față de colegii de servici, față de colegii de la școală, de rude și de absolut oricine. Marte lângă Neptun în Casa a 12-a dă tendințe către sacrificiu, către devotament, iar ele au termene de valabilitate. Poate cu Marte, guvernatorul vostru, care se întâlnește cu Neptun și-l sparge în bucăți, vă dați seama ... care devotament, domn'le, care loialitate, ia mai dă-le încolo, să scap de astea!

Eclipsa de mâine vă îndeamnă să fiți atenți la bani. Poate vă vine o idee să începeți să strângeți bani sau poate vă vine o idee de cum să investiți niște bani astfel încât să faceți mai mulți bani. Grijă mare, totuși, cui dați banii voștri și cu cine investiți, pentru că Mercur e în continuare retrograd“, a spus astrologul Daniela Simulescu.

Horoscop, duminică. 15 mai 2022

Astăzi avem un careu între Soarele din Taur și Saturn din Vărsător. Cei cu marcaj fix în astrograma personală(Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) se pot întâlni cu diverse situații frustrante. Le recomand să nu ia nimic personal, dar dacă o fac să se gândească pe urmă ce se ascunde în spatele supărării. Inițial vor descoperi ceva ce nu le convine și nu vor să accepte că există în interiorul lor. Mâine vom avea Eclipsa de Lună/Lună Plină în Scorpion. 

Berbec

În continuare, vei simți nevoia să stai mai retras. Adică vor exista destule ocazii să ieși cu prietenii, dar nu vei fi destul de implicat. 

Taur

Totul gravitează în jurul acțiunilor partenerului. Asta și pentru că te validezi doar prin ce zice și face acesta. 

Gemeni

Nu te simți deloc în apele tale! Astrele îți recomandă să nu exagerezi cu absolut nimic. Ci mai degrabă să lași viața să se întâmple. 

Rac

Ne apropiem de Luna Plină, iar tu vei simți din plin acest lucru. S-ar putea să te confrunți cu multe momente de confuzie (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel