EXCLUSIV  Zodia care va primi bani. Astrolog: Nici nu vă veți aștepta!

 Horoscop
Horoscop

O zodie, până pe 17 martie, va avea parte de câștiguri.

„Aveți o serie de crize, nu știți încotro să vă decideți cu anumite aspecte. Însă este important să știți că va fi o săptămână prolifică din punct de vedere a tot ceea ce înseamnă câștig. Profesional, nu aveți probleme.

Din a doua jumătate a săptămânii, veți fi interesați de sectorul profesional, imobiliar, latura sufletească. Să nu vă îndoiți, ci chiar să aveți un plan bine determinat pentru a vă focusa energia, dinamica ei, să mergeți într-o direcție în care elementele de constructivitate să vă aducă câștig.

Dincolo de toate, veți avea o serie de câștiguri. Tranzacțiile pe care le veți face, ideile pe care le veți pune în practică, până pe 17 martie, vor aduce câștiguri. Nici nu vă veți aștepta. Aici, categoric, sunteți avantajați.

Va trebui să aveți în vedere starea de sănătate. Va fi o săptămână în care vă veți mai resimți. Că mai aveți și unele supărări este un lucru absolut normal", sunt previziunile pentru cei născuți în semnul zodiacal Vărsător sau pentru cei cu ascendent în Vărsător, transmise de către astrologul Ioan Burculeț la DCNews.

Horoscopul este valabil pentru această săptămână.

Vezi mai jos horoscopul complet pentru toate zodiile:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel