Xavi explică de a refuzat Barcelona

Xavi vrea să aducă la Barcelona un super-jucător de la echipa lui Ronaldo, Manchester United
Xavi vrea să aducă la Barcelona un super-jucător de la echipa lui Ronaldo, Manchester United

Xavi Hernandez a confirmat că a primit şi declinat oferta de a antrena pe FC Barcelona.

Fostul căpitan al echipei FC Barcelona, Xavi Hernandez, a confirmat joi că a primit şi a refuzat o ofertă de a antrena gruparea blaugrana, spunând că este încă prea devreme pentru el.

Am primit o ofertă de la FC Barcelona, în prezenţa lui Eric Abidal, directorul sportiv al clubului, dar nu am acceptat-o. Este prea devreme pentru mine să antrenez formaţia catalană. Dar să pregătesc la un moment dat această echipă rămâne visul meu, a declarat Xavi, care în prezent se află pe banca tehnică a celor de la Al-Sadd (Qatar), ciyat de Agerpres.

Xavi (39 ani), campion mondial şi dublu campion european cu naţionala de fotbal a Spaniei, a jucat cea mai mare parte a carierei la formaţia catalană, îmbrăcând de 822 de ori tricoul roş-albastru.

Xavi va fi, cândva, antrenor la Barca

Preşedintele clubului, Josep Maria Bartomeu, declara miercuri că Xavi Hernandez va fi într-o zi antrenorul formaţiei catalane. Xavi va fi într-o zi antrenorul Barcelonei, fără nicio îndoială. Are competenţa necesară pentru acest post, înţelege fotbalul nostru, are o dorinţă imensă, a spus Bartomeu.

Banca tehnică a catalanilor a fost preluată de Quique Setien, care l-a înlocuit pe Ernesto Valverde. FC Barcelona este lider în La Liga, după 19 etape, cu 40 de puncte, la egalitate cu echipa de pe locul secund, Real Madrid.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel