William De Amorim, debut cu gol la Kayseri

Ajuns din nou sub comanda lui Marius Șumudică, William De Amorim s-a integrat foarte bine la Kayserispor. Introdus de Șumudică în meciul de joi, cu Antalyaspor, brazilianul a reușit să înscrie.

William De Amorim a înscris decisiv în meciul cu Antalyaspor de joi, din returul optimilor de finală din Cupa Turciei. De Amorim a fost titularizat de Șumudică după prestația remarcabilă a brazilianului din ultimul amical, în care a reușit două pase de gol.  În meciul tur, Kayserispor a câștigat confruntarea din optimi cu scorul de 3-1.

Mijlocașul ofensiv s-a alăturat echipei lui Șumudică sub formă de împrumut, de la FCSB - o perioadă „tristă", după cum a declarat fotbalistul. „Plângeam de nervi când eram singur, pentru că era o situaţie care nu ţinea de mine. Simţeam că nu mai sunt important pentru echipă şi orice aş fi făcut era în zadar", a povestit De Amorim într-un interviu.

Brazilianul a evoluat 6 sezoane la Astra, iar în 2016 s-a transferat la FCSB, fiind unul dintre cei mai bine cotați mijlocași de bandă din campionatul intern la acea vreme. În ultimul sezon, la FCSB a jucat puţin, evoluând în doar 12 partide în toate competiţiile, dintre care 7 meciuri în campionat. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel