FCSB, noi critici la adresa lui de Amorim: „într-un procent de 30%, noi am pierdut campionatul anul trecut din cauza lui"

Conducerea lui FCSB continuă criticile la adresa lui William de Amorim, jucător împrumutat la Kayserispor.

Enervat de mărturisirile lui de Amorim, care a declarat că perioada petrecută la FCSB a fost cea mai tristă a carierei, președintele de imagine al FCSB a reacționat: 

„William de Amorim a avut foarte multe șanse la Steaua pentru a demonstra că are valoare. Să nu uităm că poate într-un procent de 30%, noi am pierdut campionatul anul trecut din cauza lui de Amorim, când a făcut acel penalty cu Dinamo, în minutul 90+5, când roș-albii ne-au învins! Și apoi De Amorim a tot primit șanse. Alții poate nu-l mai băgau în seamă după acel moment, dar noi nu i-am reproșat nimic", a declarat Duckadam la Digi Sport.

Becali l-a criticat primul

Becali a fost primul care a ieșit la rampă cu declarații, afirmând faptul că de Amorim nu este un jucător atât de valoros: „De Amorim nu are valoare, dacă l-am renegat şi l-am trimis la Kayserispor. Lui i s-au dat şanse şi când a intrat, nu a făcut bine. El e băiat talentat, dar nu poate la nivel înalt. Corpul lui nu îi permite să evolueze la echipe mari. I se uzează pinioanele când îl bagi la antrenamente", a declarat Gigi Becali.

De Amorim, împrumutat la Kayserispor va evolua sub comanda lui Marius Șumudică la Kayseri sub formă de împrumut pentru șase luni de zile. Dacă va confirma, Kayseri îl poate achiziționa pe brazilian după ce va expira împrumutul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel