Surpriză pentru Şumudică în semifinalele Cupei Turciei

Echipa lui Şumudică a ratat calificarea în semifinalele Cupei Turciei

Echipa de fotbal Kayserispor, antrenată de românul Marius Şumudică, a ratat calificarea în semifinalele Cupei Turciei, remizând miercuri acasă cu Akhisar Belediyespor, 2-2, în manşa a doua a sferturilor de finală, după ce pierduse în tur cu 1-0.

Pentru Kayserispor au punctat Artem Kraveţ în minutul 36 şi Asamoah Gyan, în minutul 90+2, din penalty. Golurile oaspeţilor au fost reuşite de Soner Aydogdu (minutul 25) şi Eray Ataseven (69). La Kayserispor, Cristian Săpunaru a fost înlocuit la pauză, Silviu Lung Jr a rămas pe banca de rezerve, iar doi foşti jucători din Liga I, William De Amorim şi Fernando Boldrin, au fost integralişti.

În campionat, Kayserispor este pe locul 5, cu 34 puncte după 20 de etape. Akhisar Belediyespor ocupă locul 14, cu 21 de puncte, la trei puncte de primul loc retrogradabil. Akhisar Belediyespor va întâlni în semifinale câştigătoarea dublei manşe dintre Galatasaray şi Konyaspor, deţinătoarea trofeului.

[citeste si]

În semifinale a acces şi Beşiktaş, deţinătoarea titlului de campioană, care a eliminat-o în sferturi pe Genclerbirligi. În semifinale, Beşiktaş va primi replica învingătoarei dintre Fenerbahce şi Giresunspor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel