Voluntari- Botoșani. Meci de coșmar pentru ilfoveni: ”Aș fi penibil”

Claudiu Niculescu, noul antrenor al FC Bihor
Claudiu Niculescu, noul antrenor al FC Bihor

Claudiu Niculescu, a declarat vineri seară, după meciul cu FC Botoşani, pierdut cu scorul de 1-3, că nu arbitrajul este de vină pentru acest eşec.

"Am făcut un meci slab. Ce am pregătit în această săptămână să nu facem, exact aia am făcut. Sunt supărat. Aş fi penibil să dau vina pe arbitraj astăzi. Nu din cauza arbitrajului am pierdut, ci din cauza marilor cadouri pe care le-am făcut la toate cele trei goluri. Repriza a doua a părut un joc între cartiere. Pe lângă această înfrângere dureroasă au venit şi cele două eliminări, aşa că va urma o perioadă foarte grea. Vreau să cred că Balauru nu a înjurat arbitrul. Dacă s-a întâmplat aşa nu are nicio scuză. E frustrare multă, dar chiar nu poţi să înjuri arbitrii. A fost ofsaid la golul doi al Botoşaniului, dar nu din cauza arbitrajului am pierdut", a afirmat Niculescu la Digi Sport.

Formaţia FC Voluntari a fost învinsă cu scorul de 3-1 (2-1), de echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a patra a Ligii I, în care spre final au fost eliminaţi de la gazde doi jucători, mijlocaşul Alexandru Răuţă şi portarul Dragoş Balauru.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel