VIDEO incredibil: O mașină reușește să se întoarcă pe marginea unei stânci, fără să cadă. ”Mi-am ținut respirația urmărind asta”

VIDEO incredibil: O mașină reușește să se întoarcă pe marginea unei stânci, fără să cadă. ”Mi-am ținut respirația urmărind asta” / Foto: Captură video Twitter
VIDEO incredibil: O mașină reușește să se întoarcă pe marginea unei stânci, fără să cadă. ”Mi-am ținut respirația urmărind asta” / Foto: Captură video Twitter

Un șofer a reușit o întoarcere imposibilă pe marginea unei stânci. Vezi imaginile video în articol.

O filmare postată pe rețelele de socializare i-a șocat până și pe cei mai experimentați șoferi. Un șofer reușește o întoarcere imposibilă din mai multe mișcări, pe marginea unei stânci, scrie LadBible.

În video apare o mașina de culoare albastru închis chiar pe marginea unui drum îngust, abrupt, de pe care ar putea cădea în orice clipă. Șoferul necunoscut, dar care, cu siguranță, are încredere în abilitățile sale de conducere, poate fi văzut cum face mai multe manevre până când reușește să facă o întoarcere completă și să își continue drumul de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic, iar manevra ar fi floare la ureche.

Șoferii, șocați de aceste imagini. „Mi-am ținut respirația urmărind asta”

Filmarea a atras multă atenție în mediul online, mai ales din partea șoferilor. O persoană a comentat: „Mi-am ținut respirația urmărind asta”.

Un alt internaut a spus: „Niciodată nu mă voi plânge că fac o întoarcere din trei mișcări... niciodată”.

„Niciodată nu mă voi plânge că faci o întoarcere în trei puncte... niciodată”, a comentat un alt bărbat.

Altul a scris: „Acum, pentru a finaliza testul practic de conducere... Vă rugăm să întoarceți vehiculul pe marginea stâncii”.

Nu toți au fost însă la fel de entuziasmați de manevra șoferului în cauză. O altă persoană a criticat gestul acestuia, într-o postare pe Twitter: „Nu știu ce este mai rău:  1. Faptul că tipul ăsta a crezut că aceasta este o idee bună. 2. Faptul că într-un fel a reușit de fapt!”.

Mulți utilizatori de pe rețele sociale au catalogat aceasta filmare ca fiind „terifiantă” sau „inducătoare de anxietate”, în timp ce alții s-au întrebat de ce șoferul nu a dat pur și simplu cu spatele pe drum.

Șofer, filmat în timp ce mergea pe contrasens pe un bulevard din Constanța

Șoferi care își pun viața în pericol există și în România. Mulți încearcă manevre care le pun viața în pericol, doar pentru a se da mari. Un șofer român a fost filmat în timp ce conducea pe contrasens pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța. Filmarea a fost făcută publică pe rețelele de socializare. Vezi imaginile video AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel