VIDEO. ÎPS Teodosie a dat-o la întors cu femeile. ”Fără femei ar lipsi noblețea, frumusețea, gingășia, dragostea jertfelnică”

ÎPS Teodosie
ÎPS Teodosie

Pe pagina de Facebook Radio Dobrogea, principalul canal de comunicare al Arhiepiscopiei Tomisului și al ÎPS Teodosie, a fost publicat, duminică, un link către YouTube cu o predică în care acesta vorbește despre „capacitatea de jertfă” a femeilor, despre „noblețea, frumusețea și gingășia” acestora.

Iată ce se precizează pe pagina de Facebook Radio Dobrodea: „IPS Teodosie prețuiește, nu discriminează femeia. "Fără femei ar lipsi noblețea, frumusețea, gingășia, dragostea jertfelnică".

Amintim că Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul (ÎPS) Teodosie, a afirmat că nu este discriminare faptul că femeia nu are roluri importante în Biserică, aşa cum are bărbatul, deoarece aceasta este condiţia ei şi că femeia „nu poate fi perpetuu într-o rugăciune, pentru că are condiţia slăbiciunilor sale”. „Ea a început păcatul şi iată, se află cu această neputinţă”, a mai explicat Arhiepiscopul Tomisului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel