Victor Ponta l-a CENZURAT pe Codrin Ștefănescu. "Nu este doar trădător, ci și laș!"

Scutaru Cristina / 24 sep 2017 / 17:53
Codrin Ştefănescu
Codrin Ştefănescu

Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, i-a lăsat, sâmbătă, lui Victor Ponta un comentariu pe pagina lui de Facebook.

Ore întregi au stat acolo rândurile scrise de social-democrat până când, la un moment dat, fostul premier a văzut și a șters comentariul.

Mesajul lui Codrin Ștefănescu suna așa: "Nu avem bufoni in partid, nu transmitem comunicate isterice, nu exista nici macar un psd-ist turnator la DNA! Adica, toata tara te vede la Tapalaga cum te detonezi in direct si tu insisti sa spui ca nu e adevarat? Ai luat-o razna de tot? Tu esti omul pe care noi l-am sustinut cu toate fortele? Iti place ca din Micul Titulescu sa ti se spuna Micul Delator?".

În exclusivitate pentru DC News, Codrin Ștefănescu a vorbit despre gestul lui Victor Ponta de pe rețeaua de socializare.

"Am văzut că mi-a șters comentariul care avea mai multe Like-uri decât postarea lui. Apoi m-a și blocat pe Facebook. Nu este doar trădător, ci și laș! Nu are tăria să susțină o confruntare, un dialog. M-a blocat astfel încât să nu mai pot să îi zic nimic pe Facebook", a declarat Codrin Ștefănescu în exclusivitate pentru DC News.

[citeste si]

Amintim că secretarul general adjunct al PSD i-a lăsat un comentariu fostului premier după ce acesta din urmă l-a numit "bufon". În plus, duminică, după ce l-a cenzurat pe Codrin Ștefănescu, Victor Ponta l-a atacat din nou într-o postare pe Facebook.