Victor Ponta dezvăluie pe cine ar vedea premier

Victor Ponta a precizat la România TV că cel mai bun premier ar fi președintele partidului care câștigă alegerile.

"PSD are cel mai mare scor și are dreptul legitim dat de  cetățenii României. Dacă mă întrebați pe mine, nu am nicio informație suplimentară, dar eu am guvernat timp de patru ani de zile.

Președintele partidului este și cel mai bun prim-ministru. CLAR. Uitați-vă ce s-a întâmplat  cu Cioloș în șpagat între PNL, Iohannis. Nu merge așa ceva.

Președintele partidului care a câștigat alegerile este cel mai bun prim ministru. Eu așa cred că este cel mai bine", a declarat Victor Ponta.

"Dacă ești și prim-ministru și șef de partid, lucrurile merg într-o direcție clară. Dacă faci ca Cioloș, lucrurile merg prost". 

Analistul Bogdan Chirieac i-a pus fostului premier o întrebare cheie:

- Dumneavoastră ați sugerat cu subiect și predicat că președintele partidului, respectiv domnul Liviu Dragnea ar trebui să fie prim-ministru. Dumneavoastră, dacă domnul Dragnea vă cere să faceți parte din noul Guvern, sunteți dispus să faceți parte?

- Dintr-un guvern al PSD, evident că da.  Singurul lucru pe care l-am  spus că ași fi  pleca a doua zi din PSD când era prostia aia că se face guvernul PSD-PNL cu Cioloș. Am scăpat de cea mai mare  grije. Voi sprijini orice guvern al PSD-ALDE care nu are legătura cu PNL, a declarat Ponta.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel