Ion Mocioalcă: Rezultatele exit-poll-urilor arată munca PSD de patru ani

Preşedintele PSD Caraş-Severin, Ion Mocioalcă, este de părere că rezultatele prezentate de exist-poll-uri sunt rodul a patru ani de muncă depusă din partea social-democraţilor.

"Orice rundă de alegeri are şi surprize. De data aceasta, surpriza a venit din partea PNL, având în vedere scorul foarte mic pe care l-a înregistrat. Nu pot, însă, să-mi ascund bucuria, după o muncă de patru ani în fruntea unei organizaţii care şi-a dorit, poate cel mai mult, victoria în aceste alegeri, după cele locale, când am câştigat Consiliul Judeţean. Nu pot să nu le mulţumesc colegilor, care au tras până la sacrificiu pentru acest succes pe care l-a înregistrat PSD la nivel naţional. 45% este un scor care ne-ar putea duce la formarea Guvernului, chiar singuri, prin redistribuirea mandatelor. Eu sunt sigur că preşedintele Liviu Dragnea îi va invita, în continuare, la guvernare, şi pe ALDE, cu care am făcut echipă timp de mai mulţi ani, în mandatul trecut', a declarat Ion Mocioalcă, liderul social-democraţilor cărăşeni şi candidat la Camera Deputaţilor.

[citeste si]

Liderul PSD  a mai subliniat că îşi doreşte un scor cel puţin la fel cu cel pe ţară şi în Caraş-Severin.

Preşedintele PSD Caraş-Severin a spus, totodată, că viitoarea guvernare va fi "pentru cei care şi-au dorit pensii mai mari, pentru cei care şi-a dorit salarii mai mari, pentru cei care doresc o infrastructură care să promoveze turismul în judeţul Caraş-Severin, pentru un nivel de trai mai ridicat al românilor". (Agerpres)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel