EXCLUSIV  Vești bune pentru o ZODIE la final de octombrie! E momentul ei, zile foarte importante

Horoscop / Foto Pexels
Horoscop / Foto Pexels

Urmează o perioadă foarte importantă pentru o zodie, potrivit astrologului Daniela Simulescu.

„Mercur, guvernatorul vostru, își oprește retrogradarea, moment important! Vă exprimați mult mai ușor, sunteți mai conștienți de ce puteți, de ce vă doriți, de cine sunteți.

Ce vă doriți? E ceva ce vă face inima să bată mai tare? Nu neapărat la nivel de relație. Poate vreți să vă faceți un blog, să învățați, să faceți ceva nou. Deci, ce vă face inima să vibreze? O să-mi spuneți, da, vremuri grele, pandemie, restricții... da... dar rupeți-vă un pic din realitate și întoarceți-vă la voi. Este o săptămână importantă și pentru cei care au copii. De asemenea, este o săptămână bună pentru relații, pentru a recâștiga partenerul. Veți descoperi alte lucruri de care nu știați”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens, despre Gemeni și cei cu ascendent în această zodie. 

 

VEZI ȘI: Luna Plină și previziuni tari pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Scorpion, Capricorn, Vărsător, Săgetător. Bani, decizii, tensiuni

Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile la DCNewsTV:

Lună Plină în Berbec. Daniela Simulescu: Riscuri de accidente la nivel mondial. Răutăți bazate pe suferință

Daniela Simulescu, astrolog DC News și Astrosens, a vorbit despre Luna Plină în Berbec, un eveniment ce va avea loc pe data de 20 octombrie.

„Luna Plină în Berbec va avea loc pe 20 octombrie, în jurul orei 17:57. E acel moment în care Soarele și Luna sunt în opoziție și vezi Luna Plină pe cer. Pe Lună Plină se întâmplă evenimente, situații, întâlnim tot felul de oameni. Ea se petrece imediat după ce Mercur și Jupiter și-au oprit retrogradarea. De asemenea, Luna Plină se petrece cu un careu Marte - Pluto. Nu e o Lună Plină ce mie îmi place.

Atunci când vorbim de Berbec, vorbim de competiție, de grabă, de agresivitate și furie. Furia nu e un lucru rău neapărat, dar există în fiecare dintre noi, chiar și în cei care se dau sfinți. Acest aspect nu face decât să crească mai mult nervozitatea la nivel individual, național și mondial. Când vorbim de Berbec, vorbim de explozii, accidente, incidente, relații terminate. Când Berbecul nu mai e vrea e pentru că nu mai poate, pentru că vremurile pe care le trăim le vom resimți foarte mult la nivel emoțional, chiar dacă ne vom chinui cognitiv. Vremurile pe care le trăim sunt ca o bombă care stă permanent să explodeze, ca un vulcan care stă să erupă, iar când se va întâmpla acest lucru nu va fi bine.

Când vorbim de un careu Marte - Pluto, vorbim de furie, agresivitate înmagazinată, nervi, frustrări, supărări, toți își spun oful, toți au o răutate. Orice răutate pe care o vedeți în zilele următoare e una din răutate și suferință. Dacă vedeți oameni că sar, că se ceartă, că sunt impulsivi și agresivi, e pentru că suferă și efectiv s-au săturat”, a precizat astrologul Daniela Simulescu.

Horoscop luni, 18 octombrie 2021

Berbec

Vei dobândi mai multă claritate în comunicarea cu partenerul de viață sau colaboratorii de pe plan profesional. O zi bună și pentru planuri pentru viitorul apropiat.

Taur

Te poți baza pe promisiunile șefilor și pe ajutorul colegilor. În rest, totul va depinde doar de capacitatea ta de concentrare la locul de muncă.

Gemeni

Orice încurcătură apărută astăzi se poate transforma într-o mare oportunitate. Trebuie doar să ai răbdare și să accepți că există și altă variantă, nu doar a ta.

Rac

Timpul și resursele dedicate familiei vor fi contabilizate diferit. Dintr-o dată nu mai vrei să pierzi energie pentru problemele altor oameni.

Leu

Discuțiile purtate cu partenerul sau persoana pe care o placi vor fi destul de provocatoare, dar vor avea un deznodământ pe placul tău.

Fecioară

Capeți claritate în chestiunile financiare, personale și profesionale. Colegii te vor sprijini, trebuie doar să lași orgoliul și să le ceri ajutorul.

Balanță

Astăzi debordezi de idei. Ai o sumedenie de soluții la problemele apărute și vei reuși să le comunici astfel încât să le înțeleagă toți.

Scorpion

Intuiția îți va fi din nou un bun partener. Te poți baza pe ea atunci când ai de luat decizii sau când vei interacționa cu o persoană necunoscută.

Săgetător

Jupiter, guvernatorul tău, și-a oprit retrogradarea. Deci nu vei mai întâlni așa multe întârzieri sau anulări ca în ultimele trei luni.

Capricorn

În zona profesională, pare că unele situații s-au deblocat. De acum încolo, totul va depinde de modul în care vei ști cum să te vinzi.

Vărsător

Oprirea retrogradării lui Jupiter este o veste foarte bună pentru tine. Mai ales dacă ai planuri de a progresa într-un domeniu, fie el personal sau profesional.

Pești

Sensibilitatea ta va fi contagioasă. Colegii și cunoscuții îți vor urma exemplul: se vor transforma în persoane empatice și vulnerabile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel