Veste proastă înainte de sărbători. Stațiunea Vatra Dornei, ÎNCHISĂ din cauza creșterii numărului de cazuri COVID

Municipiul Vatra Dornei intră în „scenariul roşu” până pe 1 ianuarie.

CJSU Suceava a decis că municipiul staţiune Vatra Dornei intră din data de 18 decembrie în zona roşie de restricţii pentru o perioadă de 14 zile. Decizia vine după ce rata de infectare cu noul coronavirus a depăşit 4 la mia de locuitori.

Staţiunea Vatra Dornei are în prezent o incidenţă a cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2 de 4,05 la mia de locuitori cu focare şi de 3,38 la mie fără focare, transmite Realitatea.net.

Noi restricții

Potrivit noilor măsuri, aplicabile până pe 31 decembrie ora 24:00, funcţionarea restaurantelor şi a cafenelelor în interiorul clădirilor este interzisă, cu excepţia celor din hoteluri şi pensiuni, a căror activitate este permisă doar pentru persoanele cazate acolo.Totodată, pot funcţiona terasele dispuse în exteriorul clădirilor, în aer liber, cu asigurarea unei distanţe de minimum 2 metri între mese şi participarea a maximum şase persoane la o masă, dacă sunt din familii diferite, iar barurile, cluburile, discotecile şi sălile de jocuri de noroc sunt închise.

Totodată, CJSU a mai stabilit ridicarea restricţiilor suplimentare pentru comuna Poieni Solca, unde incidenţa a scăzut la 0,44 la mia de locuitori, precum şi intrarea în scenariul galben, pentru 14 zile, începând din 18 decembrie ora 00,00, a comunei Panaci, unde incidenţa a crescut la 2,68 la mie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel