Verighetă aruncată din furie, găsită cu ajutorul unui câine poliţist

Sursa foto: West Midlands Police / Twitter
Sursa foto: West Midlands Police / Twitter

O verighetă a fost găsită imediat de către un câine polițist după ce a fost aruncată într-un moment de furie. 

Un câine poliţist din Marea Britanie a avut nevoie de doar două minute pentru a găsi verigheta unui bărbat, pe care acesta o aruncase în urma unei dispute cu soţia lui, informează Press Association, scrie Agerpres. 

Câinele a început să caute obiectul pierdut 

Potrivit Poliţiei din comitatul West Midlands, un câine din rasa ciobănesc german pe nume Odin a început rapid să caute obiectul pierdut după ce poliţistul care avea animalul în grijă a văzut doi bărbaţi, înarmaţi cu o lanternă, căutând acea verighetă pe o pajişte din Harborne, Birmingham, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora locală 02:00.

"Se pare că bărbatul şi-a smuls inelul de pe deget şi l-a aruncat într-un moment de furie, însă în scurt timp a regretat felul în care a acţionat şi a început să-l caute cu disperare", a dezvăluit agentul de poliţie Carl Woodall.

"Câinii noştri sunt antrenaţi pentru a adulmeca mirosul uman. Bărbaţii căutau de ceva vreme, iar inelul era foarte mic, aşa că nu ştiam dacă există o urmă de miros suficient de puternică pentru ca Odin să o poată detecta".

Verighetă găsită în câteva secunde 

"Dar mi-a dovedit că mă înşel şi m-a condus către inel în doar câteva secunde. Era căzut în iarba înaltă de câţiva centimetri".

"Era întuneric beznă. Bărbaţii ar fi putut continua căutarea toată noaptea şi tot nu l-ar fi găsit", a mai adăugat Carl Woodall.

"Odin a primit mângâieri în semn de mulţumire de la toată lumea. E bine să fii amabil, iar eu m-am întors la activitatea de patrulare în mai puţin de cinci minute", a adăugat poliţistul britanic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel