VÂRFUL epidemiei de coronavirus în România. Orban: Varianta optimistă vs. cea pesimistă

Premierul Ludovic Orban a fost întrebat când se va înregistra vârful epidemiei de coronavirus în România.

„Nu sunt medic epidemiolog sau infecționist, mi-e greu să fac o predicție. Încercăm să analizăm prognozele care sunt făcute de specialiști. Avem varianta optimistă și evident varianta mai puțin optimistă. Noi trebuie să fim pregătiți pentru orice fel de situație.

Vreau să spun câteva lucruri clare: Guvernul, autoritățile au luat măsuri care s-au dovedit a fi corecte și care au redus răspândirea virusului. Sigur că eliminarea riscului de răspândire în continuare a virusului depinde în mare măsură de comportamentul românilor, de respectarea regulilor și recomandărilor formulate de specialiști, de respectarea măsurilor pe care le-am stabilit în cadrul stării de urgență”, a spus Ludovic Orban, luni seară, la Realitatea Plus. 

„Să aibă încredere, să respecte regulile, să știe că noi suntem la datorie și că facem tot ce depinde de noi pentru a reduce cât mai mult răspândirea. Mesajul meu e foarte simplu: cu cât răspânderea este oprită prin aceste măsuri, cu atât daunele vor fi mai mici și capacitatea de revenire la normalitate va fi mai mare", a adăugat Ludovic Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel