Valverde, antrenor FC Barcelona, decizie privind contractul

FC Barcelona a ajuns la o nouă înțelegere cu antrenorul Ernesto Valverde.

Antrenorul Ernesto Valverde a semnat vineri un nou contract cu FC Barcelona, până la finalul sezonului 2019/2020, cu o opţiune de încă un an suplimentar, a anunţat campioana Spaniei la fotbal. Barcelona a precizat că s-a ajuns la un acord pentru prelungirea contractului lui Ernesto Valverde cu încă un sezon (2019/2020), cu o opţiune de încă un sezon suplimentar (2020/2021), după ce Messi a anunțat că a trecut peste incidentul cu antrenorul său.

Valverde, 55 ani, l-a înlocuit pe Luis Enrique în 2017, după ce s-a remarcat pe banca tehnică a lui Athletic Bilbao. El a condus Barcelona la event în 2018, iar în acest sezon a pierdut un singur meci, în faţa lui Levante. Au existat însă şi voci critice după ce Barca a fost eliminată sezonul trecut în sferturile Ligii Campionilor de către AS Roma. Luna trecută, Valverde opina că doar rezultatele îl vor menţine şi sezonul viitor pe banca tehnică şi că are senzaţia că nu va mai primi un an dacă nu reuşeşte o evoluţie mulţumitoare în Liga Campionilor. Adversarul din optimile Ligii Campionilor este Olympique Lyon, prima manşă fiind programată marţea viitoare.

În acest sezon din La Liga, Barca are un avans de 6 puncte faţă de Real Madrid, după disputarea a 23 de etape, iar sâmbătă va juca împotriva formaţiei Valladolid.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel