Vâlcov, răspuns fulminant pentru ”avocatul” Iohannis

Darius Vâlcov a avut un răspuns dur la criticle aduse de președintele Klaus Iohannis cu privire la proiectul de ordonanță de urgență referitoare la noi măsuri fiscale.

Darius Vâlcov a declarat miercuri, la ”Sinteza Zilei”, moderată de Mihai Gâdea, de la Antena 3 că președintele Klaus Iohannis a devenit un "avocat" al corporațiilor. Declarația a fost făcută în contextul în care președintele României a criticat proiectul de ordonanță de urgență privind noi măsuri fiscale pregătit de Guvern. 

Citește și: TAXA pe LĂCOMIE. Teodorovici, mesajul zilei

"Nu am auzit să apere acele decizii"

"Dacă vă aminiți, anul trecut pe vremea aceasta, (n.r. Klaus Iohannis) spunea că va fi un dezastru cu transferul contribuțiilor, vor scădea salariile la milioane de oameni, se va alege praful. Există vreunul căruia i-a scăzut salariul în urma transferului contribuțiilor? Au fost două cazuri în care ITM-ul a fost și a rezolvat problema. Erau doi patroni un pic mai dornici să păstreze mai mult pentru ei decât pentru angajați. Două cazuri în toată România, la 6,5 milioane de contracte. Astăzi vedem un avocat- n.r. cu referire la Klaus Iohannis- al acestor mari corporații care vine și ne spune să înlăturăm ordonanța. Mă întreb însă dacă a fost avocatul oamenilor atunci când Consiliul Concurenței a spus că mai multe bănci și mai multe companii s-au înțeles într-un cartel pentru a menține prețul sus la servicii oferite oamenilor. Nu am auzit să apere acele decizii și să critice pe cei care au fost sancționați de Consiliul Concurenței", a declarat Darius Vâlov. 

 Citește și Taxă lăcomie. Iohannis, prima reacție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel