Vâlcea: 37 de containere, alocate de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă familiilor nevoiaşe

Un număr de 37 de familii din judeţul Vâlcea care şi-au pierdut casele în urma calamităţilor naturale sau care au o situaţie materială precară vor locui şi în această iarnă în containere sau construcţii uşoare din elemente modulate, potrivit unei hotărâri a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă ce a fost aprobată în această săptămână.

Cele mai multe familii care au primit din partea autorităţilor prelungirea contractului de închiriere a acestor construcţii sunt din comuna Viadeeni - 19, celelalte containere fiind repartizate în Alunu (5), Şuşani (3), Prundeni (3), Berbeşti (2), Laloşu (1), Goleşti (1), Râmnicu Vâlcea (1) şi Stroeşti (1), relatează Agerpres.

Mare parte dintre familiile din Vaideeni care locuiesc în locuinţele modulare sunt dintre sinistraţii din vara anului 2014, în urma inundaţiilor care au făcut atunci prăpăd în satul Atârnaţi. De altfel, repartizarea ultimelor materiale de construcţie alocate de Guvern ca ajutor pentru reconstrucţia caselor luate de ape din localitate au fost distribuite abia la sfârşitul lunii trecute, după mai bine de cinci ani de la producerea calamităţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel