USR, scandal în Parlament. Chirieac: Au câștigat procente importante. Sunt pe placul electoratului care i-a votat

Bogdan Chirieac este de părere că prin ultimele acțiuni din Parlament, USR a câștigat procente importante, fiind pe placul electoratului care a votat acest partid. 

Bogdan Chirieac spune că este foarte posibil ca următorul sondaj să arate un plus important în procentele câștigate de USR.

"Dacă un partid politic care din nefericire se apropie de extrema dreaptă a intrat în Parlament și procedează în acest mod, este pe placul electoratului care i-a dus acolo. Eu cred că USR-ul a câștigat procente importante prin aceste câteva acțiuni, că altfel nu se mai auzise nimic de ei. Am văzut că sondajul recent, care nu a prins și scandalul din Parlament îi dădea cu 5%. O să se facă sondaj peste câteva săptămâni și o să fie la 8%. Asta dorește electoratul USR, #Rezist, să ieșim în stradă, să protestăm. Eu nu spun că este bine, dar  nici că e rău, pentru că și ei până la urmă, reprezintă procentul acela din poporul român care i-a trimis în Parlament. USR-ul a intrat pe bune în Parlament, nu a falsificat alegerile," a spus Bogdan Chirieac la România Tv. 

USR a iscat numeroase controverse în ultimele două săptămâni prin acțiunile pe care le-a întreprins în Parlament. Cele mai multe dintre ele au avut-o ca protagonistă pe deputata Cosette Chichirău care a avut episoade controversate atât cu senatorul Șerban Nicolae cât și cu deputatul Cătălin Rădulescu.

Parlamentarii USR au blocat sistematic dezbaterile din plenul Parlamentului pe tema legilor justiției și au fost în centrul scandalurilor cu mai mulți parlamentari ai PSD. Multe dintre momente au fost surprinse pe telefoanele mobile pe care le folosesc frecvent când efectuează diverse astfel de acțiuni. 

Ultimul sondaj realizat de Avangarde i-a poziționat pe cei de la USR la egalitate cu UDMR, cu un procent de 5% din opțiunile românilor în cazul în care ar avea loc alegeri electorale în luna decembrie. Sondajul a fost efectuat înainte de ultimele episoade din Parlament. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel