Unde lucrează Angi Șerban, protestatara care e mereu în stradă

Angi Șerban, o protestatară care este mai tot timpul în stradă, a fost întrebată de jurnalistul Radu Buzăianu unde lucrează.

Replica fetei a venit după mesajul realizatorului TV de la B1 care scrisese pe Facebook: ”Pe fata aceasta o cheama Angi Serban. Are lejer spre 30 de ani. De cateva ori, in niste incidente, am luat-o in serios la televizor, prin telefon, fiind protagonista. Dupa vreo 2, 3 dati chiar am intrebat-o daca nu are si un serviciu, parand protestatara de meserie. Iertati-ma daca eu nu cred ca exista asa ceva, o tanara, fara job, deci suficient de dezinteresata de viata ei profesionala, dar absolut prinsa de treburile si mersul tarii. Oamenii acestia s-au pus in fata miscarii Rezist. De aici cred ca s-a demobilizat acea adunare misto, de oameni cu treaba, cu job, nemultumiti de ce fac astia din impozitele lor".

Angi Șerban i-a răspuns vorbind despre ea la persoana a treia: ”Fata asta e director de vânzări la o companie mică. Și ca formare profesionala este jurist. Ia spune, cum te simiți când vorbești în necunostinta de cauza folosind retorica infractorilor de la putere? Tu ce faci pentru tara ta? Pe langa, fac voluntariat și am și plante de apartament și iubit. Aia e! Unii nu merg sa se pastileze la festivaluri, vor sa schimbe lumea în care trăiesc. Mă autofinanțez, la fel și acțiunile mele sunt finanțate tot de mine, dar când tu nu ai ridica un mușchi pentru altul e normal sa crezi ca unul cu principii e plătit, pus sau fara rost. Sper ca avem șanse sa ne facem bine! Sper!”.

Radu Buzăianu a adăugat: ”Am inteles. Privesc cu invidie la timpul pe care-l ai liber sesizand ca esti in centrul tuturor incidentelor produse de protestatari, incidente care in mare, pe multi dintre prietenii mei i-au facut sa nu mai vina. Angi Serban, dar de ce nu poti sa ma elucidezi si cu numele companie pentru care lucrezi si care plateste impozite pentru tine. Uite, eu pentru tara mea nu vreau sa fie stricat un protest facut de oameni civilizati, angajati in companii multinationale, de niste aparitii nejustificabile ale unor producatori de incidente menite sa-i ajute pe cei impotriva carora se protesteaza sa para victime. Cam asta, in rest emotionant discurs cu tine care te lupti pentru tara”.

Din păcate, Angi Șerban nu a vrut să spună și numele firmei pentru care lucrează, motiv pentru care semnele de întrebare rămân.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel