Un pasager al avionului cu care Boc a mers la Oradea i-a bătut acestuia obrazul pentru întârziere

avion
avion

Un pasager al cursei Tarom cu care Emil Boc a mers, miercuri seară, de la Bucureşti la Oradea, i-a bătut premierului obrazul în semn de nemulţumire că avionul a decolat cu întârziere din cauza unor membri ai delegaţiei care îl însoţeau pe Boc, susţine deputatul PSD Ioan Roman, citat de „Vrând să pară popular, domnul Boc nu a luat microbuzul pentru VIP de la terminalul de îmbarcare şi s-a urcat în microbuzul cu care se îndreptau spre avion pasagerii de rând. În microbuz, un bărbat cu barbă, în jur de 50 - 55 de ani, i-a bătut obrazul lui Boc în semn că asta este nesimţire. Premierul s-a uitat spre bărbat, dar nu a avut replică şi şi-a întors privirea spre direcţia opusă“, a declarat deputatul PSD Bihor Ioan Roman, care a călătorit cu acelaşi avion în care se afla delegaţia PDL.

Roman a afirmat că pasagerii au fost nemulţumiţi că avionul a trebuit să decoleze cu o întârziere de aproximativ 50 de minute, deoarece au întârziat la aeroport mai multe membre ale PDL.

Roman a adăugat că pasagerii au fost nemulţumiţi şi de faptul că au fost obligaţi să renunţe la locurile pentru care aveau bilete astfel încât să fie mutaţi în partea din faţă a aeronavei, iar delegaţia PDL să ocupe locurile din spate, iar între pasagerii obişnuiţi care aveau bilete cumpărate din timp şi membrii PDL a fost instituită o zonă de siguranţă de trei rânduri de scaune în stânga şi în dreapta culoarului.

Premierul Emil Boc a venit, miercuri seară, la Oradea, pentru a-şi prezenta moţiunea pentru candidatura la conducerea PDL în faţa a aproximativ o sută de membri ai PDL Bihor, preşedinţi de organizaţii şi reprezentanţi ai Biroului Permanent Judeţean, adunaţi în sala mare a Prefecturii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel