Un fost jucător important al lui PSG îl face praf pe Messi: Ar trebui să plece. Nu face niciun efort

Facebook Leo Messi
Facebook Leo Messi

Jerome Rothen, fost jucător important al lui PSG, îl face praf pe Lionel Messi. Francezul spune că actualul jucător al parizienilor este în multe momente absent, şi că ar fi mai bine să plece. 

"Messi nu vrea să se implice la acest club. Spune că e adaptat acum. Dar la ce e adaptat? Messi, ai dat 18 goluri și 16 assist-uri în acest sezon, cu Angers și Clermont. În meciurile importante, dispari. 

Gluma e că l-am urmărit atent la Campionatul Mondial, am văzut cât de mult s-a implicat. Nu m-a deranjat, doar și-a reprezentat țara. Dar măcar să arate puțin respect pentru echipa de club.

Doar la PSG putea primi un asemenea salariu. Clubul a fost la picioarele lui, toți cei de acolo se așteptau să le aducă Champions League. Nu a adus nimic.

Nu face niciun efort pentru a pune clubul înaintea lui. Nu le mulțumește niciodată fanilor, își coboară capul și se duce la vestiar. Chiar și atunci când își sărbătorește golurile și i se scandează numele, nu face niciodată un gest pentru fani, pentru a le mulțumi pentru susținere. 

Nu vrea să se implice în acest proiect. Din acest motiv, cred că ar fi bine să plece”, a declarat Rothen la Radio RMC, citat de Daily Mail.

Thomas Muller, fotbalist la Bayern, l-a ironizat pe Messi după meciul din Liga Campionilor 

homas Muller (33 ani), atacantul echipei de fotbal Bayern Munchen, a afirmat după victoria obţinută miercuri seara împotriva formaţiei Paris Saint-Germain (2-0), că lucrurile au decurs mereu bine pentru campioana Germaniei atunci când a jucat împotriva starului argentinian Lionel Messi.

"Împotriva lui Messi, lucrurile au decurs mereu foarte bine, în privinţa rezultatelor la toate nivelurile", a spus Muller în faţa presei germane, conform revistei Kicker.

"La nivel de club, Cristiano Ronaldo a fost problema noastră, atunci când juca la Real Madrid. Am însă cel mai mare respect pentru performanţa lui Messi la Cupa Mondială", a adăugat internaţionalul german.

Lionel Messi a înfruntat-o pe Bayern Munchen în opt ocazii pe parcursul carierei sale, înregistrând două victorii, un egal şi şase înfrângeri. El a trăit teribila umilinţă suferită alături de FC Barcelona în sferturile de finală ale ediţiei 2020 a Ligii Campionilor, în care catalanii au fost învinşi de Bayern cu scorul de 8-2.

În ciuda acestei mici "înţepături", Muller a salutat recentul titlu mondial cucerit cu selecţionata Argentinei de septulul câştigător al Balonului de Aur: "Performanţa individuală a lui Messi la Cupa Mondială este incredibilă. El împinge toată echipa. Nu este uşor să joci într-o echipă ca PSG. Este dificil să găseşti un echilibru foarte bun al echipei. Individualităţile te ajută să câştigi multe meciuri, dar acest lucru necesită, natural, material pentru aprinderea explozibililor", scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel