Un club din Liga I îi închide uşa lui Becali: Ce să mai discutăm de alţi jucători?

Gigi Becali/ foto captură video Trinitas
Gigi Becali/ foto captură video Trinitas

Gigi Becali nu va mai face afaceri cu un club din Liga 1. Anunţul a fost făcut chiar de finanţatorul acelei echipe. 

„Eu nu ştiu de ce Gigi Becali tot trage de timp atât de mult. Pentru mine cazul lui Moruţan este unul închis. Gigi Becali tot va rămâne dator către noi şi după ce a depus acel apel. Nu are cum să câştige deoarece actele sunt foarte clare în favoarea noastră. Ce să mai discutăm acum şi de alţi jucători? Acum, dacă Botoşani nu mai este în play-off, oricum pe Gigi Becali nu îl mai interesează de jucători de la noi”, a spus Valeriu Iftime, conform Prosport.

Declaraţiile vin după ce FCSB nu a plătit către FC Botoşani procentele din transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray. Asta pentru că, susţine FCSB, turcii nu au plătit nimic până acum. 

Becali, „enervat” de favoritul său de la FCSB: Nu se poate așa ceva! Pierde, mă, și tu una! - Video

Tavi Popescu a avut o nouă evoluție de senzație, în cea mai recentă partidă din Liga 1, împotriva echipei Farul Constanța, scor 2-0. Gigi Becali l-a lăudat pe fotbalistul său, din nou. 

De data aceasta, în mod ironic, a spus că îl deranjează la Tavi Popescu faptul că nu pierde mingea pe terenul de fotbal.

„I-am spus să piardă și el o minge... cum să nu piezi niciuna? Tavi e cel mai bun din România, nu pierde nimic, driblează, pasează.

Bă, o să îi zic lui Tavi, „bă vreau să pierzi și tu o minge” m-am enervat. „Pierde, mă, și tu una”, nu se poate așa ceva. Cum să nu piezi niciuna? Tavi e cel mai bun din România, nu pierde nimic, driblează, pasează”, a declarat Gigi Becali la PRO X. 8 goluri și 3 pase decisive a reușit Tavi Popescu în cele 30 de meciuri disputate, în acest sezon, pentru FCSB.1.9 milioane de euro este cota de piață a lui Tavi Popescu, potrivit transfermarkt.com.

CITEŞTE MAI MULTE AICI

'Perla' lui Gigi Becali, în vizorul lui Bayern Munchen. Campioana Germaniei și-a trimis scouterii în România pentru monitorizare

Campioana Germaniei, Bayern Munchen, a pus ochii pe Octavian Popescu de la FCSB.

Mai mult, Bayern și-a trimis oamenii pentru a-l monitoriza la trei meciuri din ultima perioadă, conform Sport.ro.1,9 milioane de euro este cota de piață a lui Octavian Popescu, potrivit Transfermarkt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel