Un bărbat din Dâmbovița și-a ucis mama bolnavă de COVID pentru a o scăpa de suferință, apoi s-a spânzurat

Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Crimă oribilă în Dâmboviţa. Un bărbat și-a ucis mama bolnavă de COVID, apoi s-a spânzurat.

Un bărbat din satul Speriețeni, din comuna dâmbovițeană Gura Șuții, și-a ucis mama, bolnavă de COVID, iar apoi s-a spânzurat. Potrivit anchetatorilor, acesta a lăsat și un bilet în care și-a gestul extrem, scrie Realitatea.net.

Bărbatul în vârstă de 46 de ani a vrut să îi curme într-un mod brutal suferința mamei sale, infectată cu Covid, așa că a pus mâna pe topor. După ce și-a ucis mama, în vârstă de 69 de ani, bărbatul s-a spânzurat. 

Fapta bărbatului i-a șocat pe săteni. Bărbatul avea o stare materială bună, a deținut un magazin în sat și chiar voia să plece în Franța pentru a-și deschide o firmă. Poliția a deschis un dosar penal pentru omor, iar dosar este instrumentat acum de Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița.

VEZI ȘI: VIDEO - Imaginile neputinței din spitalele României. Bolnavii regretă că nu s-au vaccinat. "M-am luat după proști!" / "Moartea e aproape"

Un tânăr  din Timișoara și-a UCIS mama cu o bucată de lemn

Timișoara a fost îngrozită de fapta odioasă a unui tânăr. În zona Timocului un bărbat de 34 de ani și-a ucis cu bestialitate mama, scrie Opinia Timișoarei. 

Se pare că bărbatul are probleme psihice și fusese de curând externat dintr-un sanatoriu de părinții săi. Acesta a stat o vreme internat la Spitalul de Psihiatrie din Gataia. Surse judiciare au informat că bărbatul s-a aflat mai mult timp sub tratament în Spitalul de Psihiatrie din Gătaia, de unde tocmai a fost externat de către părinţi. Într-un exces de furie, acesta şi-ar fi atacat mama, care se afla într-o altă cameră, lovind-o cu o bucată de lemn în cap, în mod repetat, apoi a fugit.

Bărbatul a ajuns acasă în cursul zilei de vineri, 8 octombrie și într-un acces de furie s-a năpustit asupra mamei sale care se afla în aceeași locuință cu el. Acesta i-a zdrobit capul mamei sale cu o bucată de lemn până ce femeia și-a dat ultima suflare, apoi a fugit. Cadavrul femeii a fost descoperit de tatăl bărbatului. Aceasta se afla într-o baltă de sânge, iar soțul său a sunat imediat la 112. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, fiind însoțiți de un echipaj medical, care însă a putut doar să pronunțe decesul victimei. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel