Timișoara. Un tânăr și-a UCIS cu bestialitate mama

Pexels
Pexels

Un bărbat din Timișoara și-a ucis mama. 

Timișoara a fost îngrozită de fapta odioasă a unui tânăr. În zona Timocului, vineri după-amiază, un bărbat de 34 de ani și-a ucis cu bestialitate mama, scrie Opinia Timișoarei

Se pare că bărbatul are probleme psihice și fusese de curând externat dintr-un sanatoriu de părinții săi. Acesta a stat o vreme internat la Spitalul de Psihiatrie din Gataia. Surse judiciare au informat că bărbatul s-a aflat mai mult timp sub tratament în Spitalul de Psihiatrie din Gătaia, de unde tocmai a fost externat de către părinţi. Într-un exces de furie, acesta şi-ar fi atacat mama, care se afla într-o altă cameră, lovind-o cu o bucată de lemn în cap, în mod repetat, apoi a fugit.

Externat de la psihiatrie de părinți

Bărbatul a ajuns acasă în cursul zilei de vineri, 8 octombrie și într-un acces de furie s-a năpustit asupra mamei sale care se afla în aceeași locuință cu el. Acesta i-a zdrobit capul mamei sale cu o bucată de lemn până ce femeia și-a dat ultima suflare, apoi a fugit. 

Cadavrul femeii a fost descoperit de tatăl bărbatului. Aceasta se afla într-o baltă de sânge, iar soțul său a sunat imediat la 112. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, fiind însoțiți de un echipaj medical, care însă a putut doar să pronunțe decesul victimei.

Criminalul este căutat și după ce va fi găsit, va fi supus unei expertize psihiatrice, pentru ca mai apoi să fie internat la Spitalul de Psihiatrie si Masuri de Siguranță Jebel.

Gălățean, criminal temut în Spania

La trei ani de la comiterea unei crime înfiorătoare a cărei victimă a fost un bijutier din orașul spaniol Carmona, anchetatorii scot la iveală detalii șocante din filmul evenimentelor, relatează cotidianul local Viața Liberă. Autorii faptei, trei români, dintre care un gălățean prins aici, în oraș, în această vară și extrădat, și-au premeditat atacul și au încercat să scape, furând monitorul sistemului de supraveghere. Tocmai acest detaliu, dezvăluit de un trecător oarecare, i-a ajutat pe polițiști să dea de urma asasinilor. Doi dintre criminali au primit deja pedepse al căror total depășește 50 de ani de închisoare.

Pe 6 august 2018, o crimă a cărei victimă era bijutierul Francisco Cintado șoca opinia publică din orașul spaniol Carmona. Omul a fost găsit fără viață în prăvălia lui, având numeroase leziuni suferite în urma unui atac extrem de violent. Practic, fusese ucis în bătaie, de persoane care intraseră cu intenția clară să jefuiască, aveau să constate anchetatorii, sesizați de fiica bărbatului, cea care descoperise cadavrul.

Polițiștii nu ar fi ajuns atât de repede la principalii suspecți dacă un trecător, care îi întâlnise pe stradă imediat după ce aceștia părăsiseră bijuteria, n-ar fi remarcat comportamentul agitat al acestora și faptul că aveau în brațe un televizor. Era, mai exact, monitorul sistemului de supraveghere pe care persoanele, identificate ca trei cetățeni români, îl furaseră din prăvălie, crezând că astfel își vor șterge urmele și că detaliile omorului și identitatea lor vor rămâne secrete. Nu au bănuit că sistemul de stocare rămăsese în magazin și, în baza filmării, dar și a imaginilor preluate de pe camerele de supraveghere din oraș și din Madrid, Guardia Civil avea să le afle curând identitatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel