Urmărește emisiunea live


Un bărbat din Cluj a fost anunțat că trebuie să intre în carantină la revenirea în țară, deși NU a plecat nicăieri

Un bărbat din Cluj a fost anunțat că trebuie să intre în carantină la revenirea în țară, deși NU a plecat nicăieri / Foto: Pixabay
Un bărbat din Cluj a fost anunțat că trebuie să intre în carantină la revenirea în țară, deși NU a plecat nicăieri / Foto: Pixabay

Un bărbat din Cluj a fost anunțat că trebuie să intre în carantină la revenirea în țară, deși nu a plecat nicăieri.

Un bărbat din Gherla, județul Cluj, a primit, miercuri seara, un SMS ciudat prin platforma Corona-Forms, care îl anunța că trebuie să intre în carantină fiindcă a revenit din țară, scrie Gherlainfo.ro. El ar fi fost informat că, după ce a trecut de Aeroportul Otopeni, trebuie să stea în carantină timp de 14 zile.

Totuși, bărbatul susține că nu a fost nicăieri, ar fi stat acasă. În plus, chiar dacă ar fi mers, tot nu ar fi trebuit să stea în carantină pentru că este vaccinat cu schema completă. 

"N-am ieșit din țară de vreo opt ani! Am făcut doar traseul Gherla-Jucu și retur, unde lucrez. Ca să nu mai zic că sunt vaccinat de cinci luni!", a mărturisit bărbatul.

DSP a informat că pot exista erori în comunicarea rezultatelor testării dacă numărul de telefon este greșit.

Un brăilean și-a alungat soția de acasă, apoi a fugit din CARANTINĂ pentru se certa în continuare cu ea

Un bărbat din Brăila, plecat din carantină pentru a se certa cu soţia, a fost depistat de jandarmi, la mijlocul lunii august, în urma unui apel la 112 prin care era anunţat un scandal la o adresă de la periferia municipiului, relatează Agerpres.

Din verificări a reieşit că bărbatul, în vârstă de 40, ani şi-a alungat soţia de acasă, apoi a plecat după aceasta pentru a continua cearta, deşi se afla în perioada de carantină. Un echipaj de jandarmi l-a depistat pe bărbatul care continua să-şi jignească soţia, dar şi pe proprietara imobilului care o găzduise.

„Brăileanul a fost dat de gol printr-un apel la 112, prin care era anunțat scandalul la o adresă de la periferia cartierului Chercea din municipiul Brăila. Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat la locul indicat, unde l-a depistat pe bărbatul scandalagiu ce continua să-și jignească soția, dar și pe proprietara imobilului ce o „găzduise” pe femeia fără apărare. În momentul verificării, jandarmii au constatat că brăileanul figura în izolare la domiciliu la o altă adresă din municipiu.”, au anunțat jandarmii brăileni.

VEZI ȘI: Un tânăr a fugit din carantină pentru se relaxa la băi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel