Un tânăr a fugit din carantină pentru se relaxa la băi

Un Tânăr a fugit din carantină pentru se relaxa la băi / Foto: Pixabay
Un Tânăr a fugit din carantină pentru se relaxa la băi / Foto: Pixabay

Un tânăr care trebuia să stea acasă în carantină a fost descoperit la relaxare, la băi.

Un tânăr de 25 de ani din localitatea Suciu de Sus, judeţul Maramureş, care ar fi trebuit să se afle în carantină, a fost găsit de către poliţişti la relaxare în staţiunea Băile Figa din judeţul învecinat. Bărbatul a fost sancționat cu o amendă de 1.000 de lei, transmite Agerpres.

"La data de 14 august a.c., poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Beclean au depistat pe raza localităţii Figa, în satul de vacanţă, un tânăr de 25 de ani din Suciu de Sus, judeţul Maramureş. În urma verificărilor, s-a stabilit că acesta ar fi trebuit să se afle în carantină la adresa de domiciliu", se menţionează în comunicat.

Tânărul a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.000 de lei. Aceeaşi sancţiune a fost aplicată şi unei tinere de 26 de ani din localitatea bistriţeană Silivaşu de Câmpie, care nu a fost găsită la data de 13 august la adresa declarată pentru carantină.", potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

În ambele situaţii, a fost înştiinţat Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei Bistriţa-Năsăud, pentru a dispune şi alte măsuri complementare, conform competenţei.

Un brăilean și-a alungat soția de acasă, apoi a fugit din CARANTINĂ pentru se certa în continuare cu ea

Un bărbat din Brăila, plecat din carantină pentru a se certa cu soţia, a fost depistat de jandarmi, sptămâna trecută, în urma unui apel la 112 prin care era anunţat un scandal la o adresă de la periferia municipiului, relatează Agerpres.

Din verificări a reieşit că bărbatul, în vârstă de 40, ani şi-a alungat soţia de acasă, apoi a plecat după aceasta pentru a continua cearta, deşi se afla în perioada de carantină. Un echipaj de jandarmi l-a depistat pe bărbatul care continua să-şi jignească soţia, dar şi pe proprietara imobilului care o găzduise.

„Brăileanul a fost dat de gol printr-un apel la 112, prin care era anunțat scandalul la o adresă de la periferia cartierului Chercea din municipiul Brăila. Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat la locul indicat, unde l-a depistat pe bărbatul scandalagiu ce continua să-și jignească soția, dar și pe proprietara imobilului ce o „găzduise” pe femeia fără apărare. În momentul verificării, jandarmii au constatat că brăileanul figura în izolare la domiciliu la o altă adresă din municipiu.”, au anunțat jandarmii brăileni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel