Un atacant din Primera Division ar putea semna cu CFR Cluj. Transferul anului în Liga 1

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

CFR Cluj continuă campania de transferuri şi ar putea semna un jucător cu meciuri în prima ligă a Spaniei. 

Din informațiile Prosport, CFR a ajuns la un acord cu argentinianul Facundo Ferreyra. Vârful  în vârstă de 30 de ani urmează să ajungă în cursul acestei zile la Cluj Napoca. 

Cine este Facundo Ferreyra

 

Argentinianul are în CV echipe precum Benfica, Șahtior Donețk sau Newcastle. Atacantul vine din postura de jucător liber, după ce s-a despărțit de Celta Vigo în această vară.

A jucat în 13 partide pentru clubul din La Liga, în sezonul trecut, marcând un gol într-un 2-2 cu Atletico Madrid. A fost a doua aventură a lui Ferreyra în prima ligă din Spania, după ce a evoluat din 2018 până în 2020 pentru Espanyol Barcelona, bifând 36 de partide în La Liga și Europa League.

Argentinianul a ajuns la clubul catalan după ce Espanyol l-a împrumutat de la Benfica.

Formația portugheză l-a cumpărat de la Șahtior Donețk în 2018. La clubul din Ucraina a avut parte de cea mai bună formă a carierei.

Mircea Lucescu l-a adus în Europa în 2013, la 22 de ani, convingându-l pe Rinat Ahmetov să plătească 6 milioane de euro pe atacantul care juca la Velez Sarsfield și era golgheterul echipei, cu 13 goluri în 15 partide.

După 60 de goluri în 115 de meciuri pentru Șahtior, argentinianul a ajuns la Newcastle, dar nu a jucat niciun minut în Premier League. „Nu m-am putut adapta. Era un joc foarte fizic”, a explicat Ferreyra.

Golgheter al Ucrainei în 2018

Facundo Ferreyra are 44 de meciuri și 16 goluri în Europa League și Champions League și a bifat un Campionat Mondial U20 cu naționala Argentinei, unde a jucat alături de Lamela sau Tagliafico. A fost golgheterul Ucrainei în 2018 și a câștigat cu Șahtior 3 titluri, 3 cupe și o supercupă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel