Șumudică, săgeți către Miriuță. Reacția dinamovistului

sumudica
sumudica

Șumudică i-a trimis săgeți, în direct, antrenorului lui Dinamo, Vasile Miriuță.

Antrenorul lui Kayserispor a făcut totuşi o remarcă ce a părut că l-a deranjat pe Vasile Miriuţă, deşi acesta nu a comentat pe baza declaraţiei făcute de Şumudică: "În primul rând, îl salut pe domnul Miriuţă! Ce să spun... eu nu o să vorbesc de rău niciodată despre ce se întâmplă în fotbalul românesc. Cu bune, cu rele, de acolo am plecat. Dar aici e altceva, e diferenţă mare. Aici (n.r. în campionatul Turciei) nu-ţi dispare maşina din parcare", a declarat Şumudică la Sport.ro.

Antrenorul lui Kayseri a făcut referire la episodul din 21 noiembrie, când Miriuţă a vrut să se folosească de maşina dată de club, dar pe care nu a mai găsit-o în parcare. Antrenorul i s-a adresat secretarului general, Bogdan Bălănescu, dar explicaţia a venit de la preşedintele Alexandru David. Maşina fusese trimisă la revizia tehnică, scrie GSP.

După intervenţia lui Şumudică, Miriuţă l-a lăudat pe omologul său: "Marius Şumudică e un antrenor foarte bun. S-a rezolvat cu maşina, am venit cu maşina clubului, nu e nicio problemă".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel