Ultimele detalii despre Andreea Bălan. Ce au decis medicii

Starea de sănătate a Andreei Bălan s-a îmbunătățit, iar în funcție de evoluția acesteia medicii ar putea decide dacă vedeta va fi scoasă din secția de terapie intensivă. 

Starea de sănătate a Andreei Bălan s-a ameliorat, iar în perioada următoare urmează să fie transferată din secția de terapie intensivă într-un salon al spitalului în care se află vedeta, susține România TV. De asemenea, se pare că vedeta a stat de vorbă cu membri familiei, dar și cu prietenii care au mers să o viziteze. 

Conform doctorului Tudor Ciuhodaru a fost un succes faptul că resuscitarea a avut loc într-un timp scurt. 

”În mod cert va fi în continuare monitorizatăm iar cei care o urmăresc vor decide acest lucru. Vreau să insist pe ideea că este important să intervii extrem de rapid în aceste stopuri cardio-respiratorii și cât de important este ca noțiunea de prim-ajutor să fie predată încă din școală. A fost resuscitată în mai puțin de un minut, era practic șansa să fie în sala de operație unde a existat și anestezistul și chirurgul și toți cei care ar fi putut să facă aceste manevre de resuscitare.

În alte cazuri lucrurile nu s-au întâmplat cu o astfel de viteză, iar orice stop cardio-respirator, resuscitat la peste patru minute de la instalarea lui, are șanse mici de a fi recuperat. Mai ales în ceea ce privește resuscitarea cerebrală. Din ce spun medicii, vorbește, comunică, din punct de vedere clinic e totul în regulă. Sunt convins că va fi monitorizată și evaluată pentru depistarea cauzei acestui stop cardio respirator și pentru a face tot ceea ce este posibil ca acest lucru să nu se mai repete”, a declarat medicul Tudor Ciuhodaru, în direct la România TV. 

Vezi și: 

Andreea Bălan, stop cardio-respirator. Tatăl artistei: M-a sunat aseară să-mi spună că...

Centralele termice, pericolul ascuns din apartamente. Laszlo Attila: Statisticile sunt îngrijorătoare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel