UDREA - BICA, reținute de pe stradă în Costa Rica. Tăbăcaru: Sunt în ÎNCHISOARE- VIDEO

Elena Udrea și Alina Bica au fost reținute în Costa Rica. Elena Udrea era cu copilul său pe stradă, care se afla în cărucior. 

Omul de afaceri Cornel Tăbăcaru a spus, la Antena 3, că Elena Udrea și Alina Bica se află în ÎNCHISOARE de femei. Cornel Tăbăcaru a mai spus că nimeni nu știe unde se află copilul Elenei Udrea. ”Poliția din Costa Rica a mers la mamă pentru a lua lapte pentru copil, dar nici măcar mama nu știe unde se află copilul” a afirmat acesta. 

Avocatul Elenei Udrea a afirmat, la Antena 3, că el știe unde este copilul: cu mama Elenei Udrea și cu tatăl copilului, acolo unde locuiau. 

Elena Udrea era cu soțul ei când a fost reținută. Agenți ai Organismului de Investigații Judiciare (OIJ) le-au reținut pe cele două, Elena Udrea și Alina Bica.

Udrea a fost reținută în urmă cu 10:00 ore, la ora 10 dimineața, în acest moment fiind ora 22:00 în Costa Rica. Alina Bica a fost reținută patru ore mai târziu. 

Semanario Universidad scrie că ”ambele femei au fost arestate miercuri, așa cum a cerut justiția română”. Poliția a mai transmis că în ceea ce o privește pe Elena Udrea era o notificare roșie în baza Interpol. La fel și-n cazul Alinei Bica. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel