Fan Zone EURO 2020 la București - unde vor fi amplasate zonele dedicate suporterilor

Pe perioada desfășurării Campionatului European de Fotbal EURO 2020, în București vor fi deschise două FAN ZONE - zone dedicate suporterilor.

12 orașe europene – printre care și Bucureștiul – găzduiesc ediția aniversară de 60 de ani. Pe 21 septembrie, în cadrul aniversării Zilelor Bucureștiului – 560 de ani de atestare documentară a orașului, Primăria Capitalei a anunțat oficial că va organiza, în perioada 12 iunie – 12 iulie 2020, în Piața Constituției și pe Bulevardul Unirii, zone dedicate suporterilor – Fan Zone – pentru cel mai mare turneu EURO din istorie! 

UEFA va pune în scenă, anul viitor, cel mai mare turneu final al unui Campionat European organizat vreodată! Cele 12 orașe-gazdă sunt: Amsterdam, Baku, Bilbao, București, Budapesta, Copenhaga, Dublin, Glasgow, Londra, München, Roma și Sankt Petersburg.

Zona dedicată fanilor va fi deschisă publicului în fiecare zi, timp de o lună, în perioada 12 iunie – 12 iulie 2020 și va fi amplasată în Piața Constituției, în fața Palatului Parlamentului și pe Bulevardului Unirii (tronsonul cu fântâni, cuprins între Piaţa Unirii şi Piața Constituției).

Toate meciurile LIVE

Vor putea fi urmărite live toate meciurile, din faza de grupe până la marea finală a turneului UEFA EURO 2020 din data de 12 iulie 2020.

Bucureștiul va găzdui pe Arena Națională patru meciuri: trei în grupa C (pe 14, 18 și 22 iunie 2020) și o optime de finală pe 29 iunie 2020. În cazul calificării la EURO 2020, Naționala României va juca cel puțin două meciuri pe Arena Națională. Toți posesorii de bilete valabile la cele 4 meciuri de pe Arena Națională vor beneficia de gratuitate pe transportul public din București.

În Piața Constituției si pe Bulevardul Unirii vor fi organizate zilnic competiții sportive pe mini terenuri de fotbal, activități de divertisment pentru întreaga familie, concerte, animație stradală, jocuri pentru copii și zone gastronomice. Prin aceste activități, chiar și cei care nu sunt implicați în lumea fotbalului sau nu sunt suporteri activi, vor avea ocazia să petreacă timp alături de microbiștii familiei, bucurându-se de activități distractive și recreative în aer liber, alături de cei dragi, demonstrând că fotbalul unește oamenii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel