Turneul Campionilor. Jack Sock în semifinală

Tenismanul american Jack Sock, numărul 9 mondial, a produs surpriza la Turneului Campionilor de la Londra, la care ia parte pentru prima oară în cariera sa, reușind să se califice în semifinale grație victoriei cu 6-4, 1-6, 6-4 obținută în fața germanului Alexander Zverev, favoritul numărul 3.

Calificat în ultimul moment la competiția de final de sezon a circuitului ATP, grație succesului înregistrat la Mastersul 1.000 ATP la Paris-Bercy, la sfârșitul lunii octombrie, Jack Sock (25 ani) este primul reprezentant al Statelor Unite care atinge penultimul act la Turneul Campionilor în ultimii zece ani, după Andy Roddick, care a reușit această performanță la ediția 2007.

El se va lupta sâmbătă pentru un loc în marea finală cu bulgarul Grigor Dimitrov, prezent la rândul său în premieră la acest turneu care reunește cei mai buni opt jucători ai sezonului. În cealaltă semifinală se vor înfrunta elvețianul Roger Federer, numărul 2 mondial, și austriacul Dominic Thiem.

Federer, care speră să câștige pentru a șaptea oară în cariera sa Turneul Campionilor, s-a clasat pe primul loc în Grupa "Boris Becker", după ce a obținut joi al treilea succes consecutiv de la debutul competiției, învingându-l cu 6-7 (5/7), 6-4, 6-1 pe croatul Marin Cilic.

Grigor Dimitrov și Dominic Thiem au ocupat primele două locuri în clasamentul final al Grupei "Pete Sampras", la capătul meciurilor disputate miercuri, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel