TURNEU ROMA. Simona Halep, primul adversar

Simona Halep va juca direct în turul doi de la Roma și va înfrunta un adversar redutabil. 

În această după-amiază s-a tras la sorți tabloul principal al turneului Premier de la Roma, care se va desfășura în perioada 14-20 mai. 

Simona Halep, finalistă la ediția de anul trecut, va fi favorită principală la Roma. Jucătoarea noastră va avea primul tur liber, urmând să se dueleze în turul secund cu învingătoarea partidei dintre Viktoria Azarenka și Naomi Osaka, conform gsp.ro.

Simona poate pierde primul loc la Roma 

Simona Halep avea la începutul turneului pe zgură un avans de 1264 de puncte în fruntea clasamentului WTA, față de următoarea clasată, Caroline Wozniacki. Nici jucătoarea daneză nu a reușit în ultima perioadă turnee senzaționale, însă Halep poate pierde locul 1 de una singură. Totul, din cauza faptului că a obținut foarte multe puncte, pe care trebuie să le apere în acest an.

Jucătoarea noastră a rămas cu un avans de doar 425 de puncte în fața lui Wozniacki, iar totul se poate răsturna la turneul pe zgură de la Roma. Chiar dacă nu a câștigat turneul, jucătoarea noastră a jucat finala și a obținut 585 de puncte. De cealaltă parte, Caroline Wozniacki nu a participat la turneu, astfel că nu are nici un punct de apărat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel