TURNEU MADRID. Ion Țiriac, PROPUNERE pentru Simona Halep. A acceptat

Ion Țiriac i-a propus Simonei Halep să meargă la turneul de la Madrid cu avionul personal pe care omul de afaceri îl deține. 

Simona Halep merge ca o adevărată divă la turneul de la Madrid, pe care va încerca să-l câştige pentru a treia oară consecutiv! Conform informaţiilor Telekom Sport, Ion Ţiriac i-a propus liderului mondial să se deplaseze în capitala Spaniei cu avionul său privat, iar Simona nici nu a stat pe gânduri şi a acceptat imediat oferta.

Ion Ţiriac, patronul turneului de la Madrid, îi creează cele mai bune condiţii protejatei sale, nu doar pe durata, ci şi înaintea competiţiei Premier Mandatory (4-13 mai). Simona s-a îmbarcat în avionul privat al omului de afaceri, cu destinaţia Madrid, deşi constănţeanca obişnuia să se deplaseze cu curse de linie la turnee.

Halep, favorită la turneul de la Madrid 

Simona este favorită principală a turneului dotat cu premii în valoare totală de 5,5 milioane de euro şi, dacă îşi va apăra din nou titlul, va primi un cec de peste 1 milion de euro. În acelaşi timp, Halep se va lupta pentru un trofeu confecţionat din aur şi diamante care poartă numele lui Ion Ţiriac.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel