Turneu Beijing: Șansele Simonei Halep. Partea favorabilă de tablou

Simona Halep nu s-a aflat pe o parte tocmai favorabilă a tabloului de la Beijing. Totul a devenit însă mult mai facil, după victoria zdrobitoare în fața Mariei Sharapova. Cu cine se poate întâlni Simona Halep, mai departe ?

Simona Halep a avut parte de aceeași șansă ingrată, ca la US Open. Ea a fost nevoită să se lupte încă din primele faze ale competiției cu Maria Sharapova, jucătoare ce nu mai este privită ca un cap de serie, după căderea dramatică în clasamentul WTA, după suspendarea cauzată de dopaj. Cu toate acestea, fostul număr unu mondial dispune în continuare de resurse și poate bate orice jucătoare a lumii. 

Halep a trecut de primul mare adversar din drumul spre primul loc. Norocul a făcut ca și Garbine Muguruza să iasă rapid. De acum încolo, totul va fi la mâna Simonei Halep. În sferturile de finală, jucătoarea româncă o va înfrunta pe câștigătoarea dintre Daria Kasatkina și Agnieszka Radwanska. Halep va avea șansa să se răzbune pe Kasatkina, după eliminarea rapidă de la Wuhan. În cazul în care o va întâlni pe Radwanska, confruntarea se anunță una de foc, jucătoarea poloneză fiind un alt fost număr doi mondial. Trebuie menționat însă că Radwanska nu traversează o perioadă prea bună, fiind la mare distanță de forma care a dus-o pe locul secund în lume. La confruntările directe, Halep și Radwanska se află la egalitate, fiecare cu câte cinci victorii. Alte jucătoare periculoase pe această parte a tabloului sunt Karolina Pliskova și mai vechea cunoștiința a Simonei, Jelena Ostapenko.

Pe partea cealaltă a tabloului, cele mai periculoase jucătoare ar putea fi Caroline Wozniacki, Petra Kvitova sau Elina Svitolina, cea care ocupă locul 3 WTA, în acest moment. Dintre Caroline Wozniacki și Petra Kvitova, doar una va merge mai departe, cele două având meci direct astăzi. 

Simona Halep se află așadar, pe partea mai favorabilă a tabloului de la Beijing. Totul va depinde doar de ea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel