Turcan (PNL): Moțiune pentru căderea Guvernului. ”Este halucinant. Pentru ei, chestiune de viață și de moarte”

Președinta interimară a PNL, Raluca Turcan, avertizează Guvernul Grindeanu că susține chiar și o moțiune de cenzură dacă nu retrage OUG pe grațiere și de modificare a Codurilor Penale. 

”Ordonanţele acestea nu sunt ale domnului Iordache, pe persoană fizică. Sunt ale Guvernului. Cum ar putea Guvernul domnului Dragnea să renunţe la o lege care îl ajută pe domnul Dragnea personal? Căderea Guvernului în Parlament, acesta este scopul moţiunii, este halucinant că o instituţie dintr-o ţară democratică poate să facă aşa ceva.” a spus Turcan într-un interviu video pentru Gândul.

Președinta PNL subliniază că ”Dacă aceste ordonanţe nu vor fi retrase, PNL va avea forţa şi decizia de a merge în Parlament cu această moţiune de cenzură tocmai pentru a încerca să determinăm Guvernul să revină asupra unei măsuri greşite”. 

”Eu nu cred că vor renunţa, pentru că e o chestiune care ţine de viitorul lor politic. Oameni cu vulnerabilităţi, cu schelete în dulap, vor face totul pentru a-şi apăra pielea. Pentru mulţi dintre ei este o chestiune de viaţă şi de moarte”, a adăugat ea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel